Sliedrecht

FJFL9642-copy@2x

Op ons makelaarskantoor in Sliedrecht ben je aan het juiste adres voor een deskundig advies over het (ver)kopen van huizen, daar zorgen wij, Albert de Lange en Margo Schouw-van Beest, wel voor!

Onze jarenlange ervaring in Sliedrecht, de regio van de Drechtsteden en de Alblasserwaard maken onlosmakelijk deel uit van die deskundigheid.

FJFL9571-copy

Wat is jullie werkgebied
als makelaar?

Wij zijn zelf trotse inwoners van Sliedrecht; wij zijn er geboren en getogen. We zijn dus uitermate geschikt als makelaar in Sliedrecht en omstreken.

Sinds 2011 zijn wij de meest recente toevoeging aan het kantorennetwerk van Hofstede Makelaardij. Met zes vestigingen in het gehele werkgebied staan wij bekend om onze uitstekende kennis van de regionale-, én de lokale woningmarkt.

Maar Margo en ik zijn al veel langer werkzaam in de makelaardij, bij elkaar opgeteld wel meer dan 47 jaar! Natuurlijk zijn wij ook aangesloten bij de NVM en is onze certificering dik in orde!

Wil je een woning kopen of verkopen in Sliedrecht?

De aankoop of verkoop van een woning is toch wel een serieuze aangelegenheid. Daar komt veel bij kijken en je bent het meest gebaat bij praktische oplossingen. Onze korte lijnen maken dat wij niets over het hoofd zien en onze nuchterheid garandeert je een realistisch advies. Wij hechten veel belang aan het houden van onze afspraken zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. 'Afspraak is afspraak' zeggen wij dan ook niet voor niks.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over het verkopen of aankopen van een woning? Of heb je bijvoorbeeld een nauwkeurig taxatierapport nodig van een gecertificeerde NVM-makelaar in Sliedrecht? Kom dan gerust eens langs, op de Brouwerstraat 12 in Sliedrecht. De koffie staat klaar.

Natuurlijk kun je ook altijd bellen (T. 0184-410151) of een e-mail sturen. Doen hoor!

Tot ziens op ons makelaarskantoor in Sliedrecht!