Waalwijk

FJFL8533-copy@2x

Jij zoekt een makelaar in Waalwijk. Je bent dus klaar voor jouw volgende stap. En wij net zo! Klaar voor jouw zoektocht naar je eerste eigen plekje, of juist klaar om je huis te verkopen.

Samen gaan we opzoek naar jouw droomhuis of de best passende verkoopstrategie. Op onze eigen, unieke Hofstede manier. Ervaren, vakbekwaam maar vooral nuchter. En heb jij hét huis gevonden of een ander die van jou? Dan houden wij het hoofd koel, kijk dan blijf ook jij gewoon genieten van de (ver)kooppret!

Huis kopen Waalwijk e.o.: we doen het samen!

Een huis kopen in Waalwijk kan momenteel lastig zijn. De markt zit op slot. En je woning verkopen doe je ook niet dagelijks. Gelukkig houden wij, Nico en Charlotte van Vliet, van uitdagingen. En die gaan we graag samen met jou aan. Ja, écht samen. Een eerlijk advies en meedenken is onze sterke kant, maar natuurlijk wél met gevoel. We verkopen immers geen huis, maar een thuis. Het vinden van de juiste koper voor een huis geeft ons voldoening! 

Over-ons-de-Langstraat-Hofstede-team-huis-verkopen-aankopen-makelaar-aanbod

Waarom Hofstede Waalwijk als makelaar?

Bij Hofstede Makelaardij Waalwijk stellen we kwaliteit, service en betrouwbaarheid voorop. Een huis (ver)kopen lijkt misschien wat ingewikkeld, maar wij hebben ons gespecialiseerd in de huizenmarkt en begeleiden je in dit proces van begin tot eind. 

  • Grootste NVM-makelaars in de regio
  • Meer dan 30 jaar ervaring in huis
  • Enorm groot aanbod aan droomwoningen
  • Het jongste verkoopteam van Hofstede Makelaardij
  • Echte Brabantse, nuchtere aanpakkersmentaliteit
  • We (ver)kopen geen huis, maar een thuis!

Benieuwd naar het actuele aanbod van
Hofstede Makelaardij Waalwijk?

Loop gerust even binnen op ons kantoor aan de Molenvlietstraat 1 in Waalwijk! Een telefoontje of een e-mail mag natuurlijk ook. Of bekijk alvast het woningaanbod in Waalwijk en wie weet vind je al je droomhuis!

FJFL9686-copy