Werkendam

FJFL8720 copy@2x

Ben je op zoek naar een makelaar in de regio van Werkendam die zich echt onderscheidt van anderen? Dan ben je bij Hofstede Makelaardij aan het goede adres. Sinds 2001 is het vak makelaar een vrij beroep, waardoor iedereen die een huis verkoopt zich makelaar mag noemen.

Voor mensen die willen kopen of verkopen is het lastig om te bepalen of ze met een ervaren en serieus makelaarskantoor in zee gaan. Bij Hofstede Makelaardij in Werkendam wordt deskundigheid gewaarborgd door De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een gerenommeerde brancheorganisatie.

FJFL8720 copy@2x

Maak kennis met de mensen achter Hofstede Makelaardij Werkendam

Al vanaf 1997 kun je met al je vragen en opdrachten over vastgoed terecht in het karakteristieke pand aan de Hoogstraat 24. Als geboren en getogen Werkendammer startte Joost de Keijzer in 1994, eerst vanuit zijn woonhuis, een eigen onderneming. Het werd een samenwerking met Hofstede Makelaardij te Veen.

Deze opzet was vanaf het eerste moment een succes. Het, toen nog jonge, duo Van Vliet en De Keijzer veroverde in korte tijd een heel stuk van de markt. Een aansprekende klantbenadering en een betrouwbare, actieve dienstverlening vormen hiervoor nog steeds de basis.

Wil je een woning kopen of verkopen bij Hofstede makelaardij uit Werkendam?

Hofstede makelaardij Werkendam heeft veel ervaring als verkoop- en aankoopmakelaar. Ze kennen de regio en zetten zich op een enthousiaste en persoonlijke manier in voor al hun klanten. Voel je thuis bij de makelaar die jouw belang ziet en voorop zet. Die soepel is in de omgang en bij wie afspraak ook afspraak is. Wil je een huis kopen of verkopen? Of misschien laten taxeren? Loop eens binnen, of bel eens voor een advies.

Wil je advies of begeleiding wat betreft het verkopen of aankopen van een woning? Of heb je bijvoorbeeld een nauwkeurig taxatierapport nodig? Kom langs, bel (0183) 50 51 24, mail en maak een afspraak met ons. Het is het begin van een succesvolle samenwerking. Wellicht tot ziens op ons makelaarskantoor, Hoogstraat 24 in Werkendam!

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur.